Οι συνεργάτες μας

Fujifilm

H συνεργασία μας με την Fujifilm διαρκεί για πολλές δεκαετίες, ειδικότερα όσο αφορά το φωτογραφικό χαρτί.

Σχετικά με τη Fujifilm Corporation

Η Fujifilm Corporation, με έδρα στο Τόκιο, Ιαπωνία, είναι μία εξ’ολοκλήρου ιδιωτική θυγατρική της Fujifilm Holdings Corporation. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1934 ως παραγωγός φωτογραφικών φιλμ με την επωνυμία Fuji Photo Film Co., Ltd. Με κίνητρο την πρωτότυπη έρευνα και ανάπτυξη, η Fujifilm προσφέρει συνεχή καινοτομία και κορυφαία προϊόντα σε ένα μεγάλο φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής απεικόνισης, του εξοπλισμού εμφάνισης-εκτύπωσης-επεξεργασίας φωτογραφιών, ιατρικών συστημάτων, Life science, γραφικών τεχνών, υλικών επίπεδης οθόνης και προϊόντων γραφείου, με βάση ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών, οπτικών τεχνολογιών και τεχνολογιών ελαφριών χημικών και λεπτής επικάλυψης φιλμ.

Σε όλες της τις δραστηριότητες, η Fujifilm προσπαθεί να συμβάλλει στην προώθηση του πολιτισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας καθώς και στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας του περιβάλλοντος. Ο κυρίαρχος στόχος της Fujifilm είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Εταιρική φιλοσοφία — Οι αμετάβλητες αξίες του Ομίλου Fujifilm

Θα χρησιμοποιούμε κορυφαίες, πατενταρισμένες τεχνολογίες για να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που συμβάλλουν στην προώθηση του πολιτισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας καθώς και στη βελτίωση της υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος στην κοινωνία. Ο κυρίαρχος στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Θα δημιουργούμε νέες αξίες ενσωματώνοντας τις ξεχωριστές και κορυφαίες τεχνολογίες μας εφευρίσκοντας πατενταρισμένες τεχνολογίες για να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που καλλιεργούν την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών.

Μέσα από αυτές τις προσπάθειες θα υπερβούμε τα όρια του παρελθόντος για την “Απεικόνιση και την πληροφόρηση” για να προωθήσουμε την εξέλιξη του πολιτισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας στην κοινωνία και περαιτέρω για να βελτιώσουμε την ανθρώπινη υγεία και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Η νέα μας εταιρική φιλοσοφία βασίζεται στην αναγνώριση ότι η αποστολή μας, μέσω των βιώσιμων εταιρικών δραστηριοτήτων μας, είναι η σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση μίας κοινωνίας στην οποία όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να διάγουν βίο με άφθονο πνευματικό και υλικό πλούτο με μία αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης.

Πηγή http://www.fujifilm.gr/info/global

CHN paper

H συνεργασία μας με την CHN paper χρονολογείται από το 2014 και είναι ο κύριος προμηθευτής των προϊόντων sublimation που χρησιμοποιούμε.

Όσον αφορά την CHN:

Η εταιρεία CHN PAPER Ltd ιδρύεται το 1993 με πρώτο και βασικό προϊόν την εμπορία φωτοτυπικού χαρτιού, αναπτύσσοντας παράλληλα μια νέα διαδρομή στο χονδρικό εμπόριο με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η ανάπτυξη και η επέκταση όμως δεν άργησε να καρποφορήσει καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε και σε άλλα ποιοτικά προϊόντα εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων Βιβλιοπωλεία, Φωτοτυπικά Κέντρα, Καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, Φωτογραφεία, Σχεδιαστές επιγραφών, Τυπογραφεία κ.α.

Πέραν όμως αυτών των δραστηριοτήτων, το 2014 αποτελεί σημαντικό σταθμό για την εταιρεία η ένταξη της τεχνολογίας θερμομεταφοράς γνωστή και ως sublimation σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών Αμερικής και Ασίας.  Έπειτα από ένα χρόνο πετυχημένης πορείας στον τομέα αυτό, επεκτείνει τις δραστηριότητες της το 2015 και στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας τα προϊόντα της με άμεση παράδοση διατηρώντας έτσι ευχαριστημένους πελάτες.

Τριάντα σχεδόν χρόνια προσφοράς έχουν αναδείξει την CHN Paper Ltd ως μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου εντάσσοντας στο δυναμικό της μια τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων από γνωστούς οίκους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων SAWGRASS, CHROMALUXE, INSTA, SEFA, GRAPHTEC, EPSON, MAGICTOUCH, POLI-TAPE, INNOVA FINE ART, NAVIGATOR, SOPORSET, CLAIREFONTAINE και ADATA. Στη γκάμα των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνονται Χαρτί φωτοτυπίας, Εκτυπωτικό Χαρτί, Χρωματιστό Χαρτί, Θερμικά ρολά ταμειακών μηχανών, Χαρτιά σε ρολό για μεγάλους εκτυπωτές, Εξειδικευμένα Χαρτιά, Εκτυπωτές Sublimation, Πρέσες Θερμομεταφοράς, Εκτυπώσιμα Είδη Sublimation, Εξειδικευμένοι Εκτυπωτές, κ.α.

Η εταιρεία CHN Paper Ltd με σεβασμό και συνέπεια προς τους πελάτες της, και ακολουθώντας τις σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει πρόσφατα το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα δίνοντας την δυνατότητα για άμεση ενημέρωση και εξοικονόμηση χρόνου.

Κύριο μέλημα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στο τομέα μας με την υποστήριξη και καθοδήγηση των πελατών μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

ΠΗΓΗ: https://www.chnpaper.net/about-us